Vážení rodiče budoucích prvňáčků,

v současné neobvyklé situaci bude i zápis dětí

do 1. třídy organizován jiným způsobem, než jsme byli zvyklí v minulých letech.

Zápis na ZŠ Janského proběhne elektronickou formou pomocí programu Bakalář. Díky tomuto programu můžeme zápis zorganizovat převážně distančně tak, aby nedocházelo k setkávání více lidí.

Zápis on-line bude probíhat od 6. 4. do 20. 4. 2020. Vyplněné a vytisknuté přihlášky s podpisem zákonných zástupců bude škola shromažďovat v označeném sběrném boxu umístěném u hlavního vchodu do ZŠ Janského ve stejném termínu jako on-line zápis v pracovních dnech v době od 10 hodin do 15 hodin.

 

Na webových stránkách školy bude v příslušném termínu zápisu umístěn odkaz pro vyplnění elektronické přihlášky.

Po vyplnění potřebných údajů v prostředí vašeho webového prohlížeče odešlete jedním kliknutím vyplněnou přihlášku do naší databáze. Vzhledem k tomu, že je podle předpisů vyžadován i podpis zákonného zástupce, následně si vámi vyplněný formulář doma vytisknete, podepíšete jej a odevzdáte ve výše uvedeném termínu do sběrné schránky umístěné u hlavního vchodu ZŠ Janského. Je také možné doručit přihlášku datovou schránkou, jejímž držitelem je fyzická osoba, emailem s elektronickým podpisem nebo poštou. Součástí musí být také kopie rodného listu žáka a osobního dokladu zákonného zástupce. Tyto listiny pak budou skartovány.

Pokud z nejrůznějších důvodů nemůžete využít jednu z výše uvedených cest, budou u hlavního vchodu ZŠ Janského vedle sběrného místa připravené prázdné formuláře, které si můžete vzít domů na vyplnění, přiložíte potřebné dokumenty a vložíte do obálky, kterou vhodíte do sběrného boxu (obálku prosím nezalepujte).

 

Pokud budete mít jakékoliv dotazy, neváhejte se obrátit na tel: 251 623 895, 603 420 514 nebo

email reditel@zs-janskeho.cz

Přejeme Vám úspěšný zápis do 1. třídy a všem především pevné zdraví.

Mgr. Jan Havlíček

ředitel ZŠ Janského