Základní škola Praha 13, Janského 2189 pořádá 31.5.– 9.6. 2019 pro žáky 5.-9. tříd zážitkový kurz v Chorvatsku Letáček a přihláška

Zájemci o zážitkový kurz si mohou na vlastní kůži vyzkoušet život místních obyvatel a pod jejich vedením poznat chov mušlí a kamenic, lov sardinek, kladení vrší a sítí dle starých tradic. Vycházku k blízkému tunelu pro ponorku. Plánujeme výlety do různých letovisek. Jedeme na jih na poloostrov Pelješac za stálým počasím a do soukromí s nutností vlastního vaření.

Termín 31.5. - 9.6. 2019. K dispozici nám budou domky na břehu moře 10-20 metrů od vody, každý s vlastním molem. Osada o asi 10 domcích se jmenuje KABLI, leží na břehu stejnojmenné zátoky a není zde kromě přístupové cesty žádná frekventovaná silnice, ale pozor - ani obchod, restaurace či noční podniky. Pobyt je ideální pro děti a dospělé, kteří očekávají klid, krásnou přírodu a případně zábavu mezi kamarády.

Ubytování je ve 2 - 4 lůžkových pokojích. V domku pro cca 8 - 10 osob je vždy k dispozici vybavená kuchyň a soc. zařízení. V každém ubytovacím místě předpokládám dozor jedné dospělé osoby, protože jak již bylo avizováno děti si vaří samy. Dospělák je v roli konzultanta nikoli servisu. V místě nečekejte žádné diskotéky, cukrárny, bary... Jedná se skutečně o nedotčenou přírodu a od místních obyvatel se můžeme mnohému naučit. Hovoří anglicky a obstojně česky.

 
Cena za ubytování, dopravu, aktivity a výlety činí cca 5500,- Kč pro děti i dospělé.
Záloha 3000,- Kč do 20. března 2019 převodem na účet školy (variabilní symbol bude přidělen po odevzdání přihlášky)


!!! ZÁJEZD SE USKUTEČNÍ POKUD BUDE MINIMÁLNÍ POČET ÚČASTNÍKŮ Z NAŠÍ ŠKOLY 20 !!!

 

Info: na tel: 724249283 (PaedDr. Jana Civínová)