Pro nadcházející zimní sezónu jsme připravili zájezd pro lyžaře, bordaře, ale i začátečníky do rakouského Postalmu s ubytováním v chatě Wiesler Hütten (www.postalm.at, ) Přihláška Video z roku 2013 a 2015

Postalm je středisko zimních sportů ležící v nadmořské výšce 1200 - 1900 m, s velkým množstvím lanovek, lyžařských vleků a udržovaných sjezdových tratí všech obtížností. Permanentka je platná též na rekreační jízdu na nafouknutých pneumatikách – „snowtubing“.

 

Cena zájezdu (doprava autobusem, ubytování, plná penze) 5100,- Kč/osobu

Skipas na 5 dnů 1200 Kč

(dospělí mají stejnou cenu)

Mimo klasických hlavních jídel můžeme konzumovat saláty, ovoce a zákusky formou švédských stolů.

Cena zájezdu nezahrnuje:  pojištění léčebných výloh v zahraničí a odpovědnosti za škodu. ( nutné zajistit individuálně)

Záloha 3000,- Kč do 15.12.2017 Doplatek 3300,-Kč na závěrečné informační schůzce v únoru u tělocvičny v  ZŠ Janského,  nebo dle dohody.

V den odjezdu  u autobusu zkontrolujeme pas, ofocenou kartička ZP, pojistku, léky (hlavně ty, které dítě bere pravidelně).. Mobilní telefon doporučuji – pozor budeme v zahraničí překontrolujte prosím dětem zpřístupnění sítě.

Orientační seznam věcí:  osobní věci, pláštěnka, 2x čepice, rukavice, obuv do chaty, boty do sněhu, krém na opalování, hygienické potřeby. Každý účastník zájezdu bude mít vlastní ručník, domácí obuv a povlečení na polštář i peřinu (nezapomeňte na prostěradlo)! V dostatečně velkém obalu lyže, hůlky. Za správně seřízené bezpečnostní vázání ručí rodiče – potvrzení nevyžadujeme. Zavazadla prosím označte visačkou se jménem a adresou dítěte.

Na přihlášce prosím nepřepisujte datum 9.3. 2018 -  zjednodušuji papírování a jedním formulářem zároveň vybírám bezinfekčnost. V případě, že dítě onemocní, přihlášku vyřadím. Na stálý dotaz prkno –  lyže – nebo oboje? Terén je příznivý i k učení na prkně, proto budu respektovat vaši volbu.

!!! ZÁJEZD SE USKUTEČNÍ POKUD BUDE MINIMÁLNÍ POČET ÚČASTNÍKŮ Z NAŠÍ ŠKOLY 20 !!!

PaedDr. Jana Civínová                                                                                                  

tel:  724249283