edison 1 20161010 2043944752Vyslyšeli jsme přání našich žáků a již podruhé bude naše škola hostit stážisty projektu EDISON, zaštiťovaného mezinárodní studenstkou společností Aisec. http://aiesec.cz/pro-skoly/

Pozor – stále je možné se aktivně zapojit a stát se hostitelskou rodinou! Procvičíte si zdarma angličtinu a získáte přátele na celý život! Zájemci, prosím, kontaktujte paní učitelku Buljatovou (a.buljatova@zs-janskeho.cz).

 

Projekt se na naší škole uskuteční v týdnu od 2. do 8. října.  Sedm zahraničních vysokoškoláků, které ubytujeme v rodinách,  si pro nás připraví prezentace o své zemi, budou s žáky diskutovat na různá témata, hrát hry, tančit, muzicírovat, ochutnávat exotické pokrmy apod. Celý projekt je veden v anglickém jazyce a zúčastní se ho žáci prvního i druhého stupně.

Díky Edisonu, na který se moc těšíme, se tak budeme mít možnost přenést do sedmi méně či více vzdálených koutů celého světa (letos to budou Francie, Rumunsko, Gruzie, Egypt, Maroko, Turecko a Ekvádor), přivonět  k cizím kulturám a v neposlední řadě pořádně procvičit angličtinu.