Vážení rodiče,
v letošním roce začínáme s postupným zaváděním Elektronické žákovské knížky. Po přihlášení budete mít k dispozici přehled docházky Vašeho dítěte do školy, aktuální rozvrh hodin včetně suplování a plán akcí. Další součásti systému budou zprovozněny postupně. Známky zatím nebudou zapisovány ve všech předmětech. Se zápisem známek současně do papírové i do elektronické žákovské knížky počítáme od 1.9.2017.

Jak se do systému přihlásit:

  • pomocí webového prohlížeče (Firefox, Chrome, Opera apod.)
    Přejděte na webovou adresu https://zs-janskeho.bakalari.cz a přihlaste se pomocí údajů, které Vaše dítě obdrželo ve škole. Pokud se objeví chybové hlášení překontrolujte, zda zadáváte údaje z horního řádku. Pozor na záměnu 0 a O, nebo l a 1. Někdy se to na první pokus nepovede, zkuste to aspoň 2x. Pokud to ani potom nejde, kontaktujte pana ředitele, který se to pokusí vyřešit. Po přihlášení můžete prozkoumat, jaké informace o dítěti máte k dispozici.

 

  • pomocí aplikace v chytrém telefonu (Android, Windows)
    Aplikaci BAKALÁŘI najdete v příslušném obchodě s mobilními aplikacemi a je ke stažení zdarma. Po instalaci postupujte při přihlášení stejně, jak je uvedeno výše.

Velmi Vás prosíme o zpětnou vazbu, abychom mohli systém doladit a spustit ho i pro další třídy. Svoje postřehy a připomínky můžete psát na mail reditel@zs-janskeho.cz a do předmětu prosím uveďte BAKALÁŘI. Problém se pokuste podrobně popsat.

Děkujeme za spolupráci.

Vedení školy