Aktuality

Dne 2.6. 2018 jsme v pořadí pátou, poslední vycházkou završili celoroční cyklus vlastivědných procházek Prahou, které se v tomto školním roce nesly v duchu hesla „Sejdeme se na konečné aneb Kam nás tramvaj doveze“.
V září tohoto školního roku se uskutečnila první procházka po Ďáblickém háji. Jako další v pořadí jsme v lednu navštívili královskou oboru Stromovku. Třetí setkání se konalo v prostředí vagonů tramvajových linek MHD, kde výběr trasy tramvajové linky byl čistě v režii každého z účastníků a plně vystihoval heslo letošního herního sloganu. Polovina měsíce dubna patřila návštěvě obory Hvězda na konečné zastávce na Vypichu. Završení letošního ročníku našeho společného putování proběhlo v krásném prostředí údolí Divoké Šárky, k čemuž přispělo i teplé, slunečné počasí, jež dotvořilo příjemnou atmosféru první červnové soboty.
Veliké poděkování za celou organizaci těchto společných setkání patří bezpochyby paní učitelce Janě Olšovské, která svým obětavým přístupem má stěžejní podíl jednak na přípravě tras výletů a také pracovních listů pro všechny zúčastněné. Rovněž se zasloužila o hladký průběh všech výše zmíněných akcí a také příjemné víkendové zážitky, na které budou všichni s radostí vzpomínat.
Mezi pravidelné účastníky již 7. ročníku vlastivědných vycházek patřili současní i bývalí žáci s rodiči, kteří těchto vycházek také využívali k přátelským setkáním jednotlivých rodin.