Vytisknout

Z důvodu nařízení Vlády ČR je od 14. 10. 2020 zakázána osobní přítomnost všech žáků ve škole. Toto nařízení se týká i přípravné třídy a školní družiny, která je také uzavřena.

Přípravný a 1. - 9. ročník přechází na distanční výuku na platformě Google Classroom.

První stupeň a přípravný ročník

Informace o průběhu a rozvržení distanční výuky včetně přihlašovacích kódů do online  tříd dostanou zákonní zástupci od svých třídních učitelů. Třídní učitelé budou dále připravovat také týdenní plán, který budou zákonní zástupci dostávat standardní cestou (Bakalář, email apod.) Druhý stupeň

Rozvrhy pro distanční výuku budou vyvěšeny na webu školy.

Další úkoly budou žáci dostávat zadané v Google Clasroom.

Žáci, kteří nemají možnost být online, si budou vyzvedávat úkoly každé pondělí mezi 10:00-11:00 v označených krabicích před hlavním vchodem školy a vypracované úkoly odevzdat na témže místě vždy v pátek mezi 10:00-11:00.

Dle nařízení vlády je distanční výuka povinná a její výsledky se započítávají do klasifikace žáka.

Pro zapojení se do online výuky můžete využít i „smartphonu“. Stačí v Appstoru nainstalovat bezplatně aplikaci Google Classroom.

Online výuka podle nových rozvrhů bude probíhat od 19.10.2020.

V tomto týdnu budou splněny úkoly zadané do pátku.

Stravování během distanční výuky

 

Od 14. 10. 2020 je možné odebírání obědů do vlastních přinesených nádob v čase 12:30 – 14:00 u nákladové rampy u školní jídelny. Žáci musí dodržet rozestupy 2m a mít roušky. Nesmí být ve skupině více než 6lidí. Po odebrání obědu se musí urychleně navrátit domů.  

Prosíme zákonné zástupce, kteří o obědy nemají zájem, aby si je odhlásili.

Potvrzení o uzavření škol pro čerpání ošetřovného

 

Nově škola nevydává potvrzení o uzavření. Tento dokument je nahrazen čestným prohlášením pojištěnce, že musí pečovat o dítě z důvodu uzavření školy na základě mimořádného opatření. Tento dokument si píše zákonný zástupce sám a se svým podpisem odevzdá svému zaměstnavateli.

Mgr. Jan Havlíček Ředitel ZŠ Janského

Podělte se o informace s ostatními