Vytisknout

Ve spolupráci s třídními učiteli žáci uklidí – vyklidí skříňku. Klíček po domluvě předávají TU do úschovy.

Žáci současných 5.tých ročníků vyklidí a uklidí, od září budou mít nově skříňku na II. stupni.

Žáci 9.tých ročníků skříňky vyklidí a uklidí žáci v domluveném termínu ve spolupráci s třídní učitelkou. Záloha jim bude současně vrácena v hotovosti.

 

Upozornění

Pokud nebude vrácen originální klíček, má se za to, že došlo k jeho ztrátě a záloha propadná. V případě, že nebude skříňka předána vyklizená a čistá popř. bude poškozená nebo bude chybět příslušenství, záloha propadá – poplatek za uvedení skříňky do provozního stavu.

Dne 8.6.2020 byla vrácena poměrná část za neuskutečněné kroužky. Částka se vracela na účet, ze kterého byla úhrada provedena.

Úplata za školní družinu za měsíce duben – červen (pokud byla uhrazena) bude převedena na další školní rok. V případě, že žák ve školním roce 2020/2021 již šd nebude navštěvovat, bude školné za uvedené období vráceno. Žádost o vrácení školného spolu s uvedením čísla účtu, zašlete na mail ekonom@zs-janskeho.cz.

 

Jako každý rok bude přeplatek na stravném vyšší než cca 300,- Kč bude vrácen na účet v evidenci šj (pokud došlo během roku k jeho změně je třeba nové číslo neprodleně nahlásit na mail jidelna@zs-janskeho.cz).

  1. -8. ročník (mimo 9. ročník)

žádáme rodiče žáků, kteří končí školní docházku (odchod na gymnázia, stěhování apod.), aby tuto skutečnost nahlásili e-mailem ekonom@zs-janskeho.cz, popř. dopisem – sdělením – nejpozději do 16. 6. 2020. Uveďte prosím i školu, na kterou žák přechází. Údaje jsou potřeba do matriky školy a pro objednání správného počtu učebnic a pomůcek pro další školní rok. Nezapomeňte též vypořádat všechny závazky a pohledávky vůči škole (vrácení učebnic, klíčku od skříňky / předání prázdné skříňky v čistém stavu, šj – vypořádaní stravného, vrácení čipu atd.)

  1. ročník

nejpozději do 16. 6. 2020 musí být vypořádány všechny závazky a pohledávky vůči škole (vrácené popř. úhrada za ztracené či poškozené učebnice, skříňka vyklizená, čistá, vrácen klíč atd. viz výše)

 

Podělte se o informace s ostatními