Aktuality

  • Šatní skříňky

Ve spolupráci s třídními učiteli žáci uklidí – vyklidí skříňku. Klíček po domluvě předávají TU do úschovy.

Žáci současných 5.tých ročníků vyklidí a uklidí, od září budou mít nově skříňku na II. stupni.

Žáci 9.tých ročníků skříňky vyklidí a uklidí žáci v domluveném termínu ve spolupráci s třídní učitelkou. Záloha jim bude současně vrácena v hotovosti.

 

Upozornění

Pokud nebude vrácen originální klíček, má se za to, že došlo k jeho ztrátě a záloha propadná. V případě, že nebude skříňka předána vyklizená a čistá popř. bude poškozená nebo bude chybět příslušenství, záloha propadá – poplatek za uvedení skříňky do provozního stavu.

  • Kroužky

Dne 8.6.2020 byla vrácena poměrná část za neuskutečněné kroužky. Částka se vracela na účet, ze kterého byla úhrada provedena.

  • Školní družina

Úplata za školní družinu za měsíce duben – červen (pokud byla uhrazena) bude převedena na další školní rok. V případě, že žák ve školním roce 2020/2021 již šd nebude navštěvovat, bude školné za uvedené období vráceno. Žádost o vrácení školného spolu s uvedením čísla účtu, zašlete na mail ekonom@zs-janskeho.cz.

 

  • Školní jídelna

Jako každý rok bude přeplatek na stravném vyšší než cca 300,- Kč bude vrácen na účet v evidenci šj (pokud došlo během roku k jeho změně je třeba nové číslo neprodleně nahlásit na mail jidelna@zs-janskeho.cz).

  • Žáci, kteří končí školní docházku
  1. -8. ročník (mimo 9. ročník)

žádáme rodiče žáků, kteří končí školní docházku (odchod na gymnázia, stěhování apod.), aby tuto skutečnost nahlásili e-mailem ekonom@zs-janskeho.cz, popř. dopisem – sdělením – nejpozději do 16. 6. 2020. Uveďte prosím i školu, na kterou žák přechází. Údaje jsou potřeba do matriky školy a pro objednání správného počtu učebnic a pomůcek pro další školní rok. Nezapomeňte též vypořádat všechny závazky a pohledávky vůči škole (vrácení učebnic, klíčku od skříňky / předání prázdné skříňky v čistém stavu, šj – vypořádaní stravného, vrácení čipu atd.)

  1. ročník

nejpozději do 16. 6. 2020 musí být vypořádány všechny závazky a pohledávky vůči škole (vrácené popř. úhrada za ztracené či poškozené učebnice, skříňka vyklizená, čistá, vrácen klíč atd. viz výše)