basketbal 1 20161108 1069382595V neděli 6. listopadu 2016 pořádala ZŠ Janského ve spolupráci se Sportovním klubem SK Velká Ohrada basketbalový turnaj Šmoulinka v kategorii mladší žáci. V šesti utkáních se postupně střetly čtyři týmy, v nichž malí basketbalisté bojovali jako o život. Vítězem se stal klub, který za námi dorazil dokonce až z Olomouce.

Domácí skončili za obrovského fandění rodičů na třetím místě, potěšili nás zejména v utkání s klubem z Kralup nad Vltavou, který porazili 30:16. Rodiče celý den ochotně pomáhali s přípravou, zapisováním, měřením času i předáváním krásných odměn. Pohodovou atmosféru navodilo také drobné občerstvení, které přišlo všem k chuti.  A tak jsme společně strávili příjemnou sportovní neděli!

Na závěr nezbývá než konstatovat, že se naši modrožlutí hráči zlepšují zápas od zápasu a je pro nás velkou radostí sledovat jejich rozvoj, a rovněž poděkovat za organizaci trenérům Pavlovi, Vaškovi, Robertovi, paní učitelce Civínové a za poskytnutí prostor Základní škole Janského. Těšíme se na další sportovní zážitek!

Za rodiče Martina Hanslíková