Aktuality

1) Šatní skříňky
V souladu se smlouvou o výpůjčce vás žádáme (žáky popř. rodiče nižších ročníků)
- vyklidit skříňku a ponechat ji otevřenou (větrání),
- odevzdat klíček od skříňky třídní učitelce (přes prázdniny) – nejpozději do 29.6.2017, žáci současných 5.tých ročníků budou mít od září novou skříňku na II. stupni, žáci přípravného ročníku budou mít novou skříňku spolu s ostatními dětmi I. ročníku.
- žáci, kteří končí školní docházku předají klíček ekonomce ZŠ pí. Pivoňkové nejpozději do 29.6.2017 – po kontrole skříňky bude vrácena poskytnutá záloha.

Upozornění
Pokud nebude klíček k uvedenému datu vrácen, má se za to, že došlo k jeho ztrátě a záloha propadná. V případě, že nebude skříňka předána vyklizená a čistá popř. bude poškozená, záloha propadá – poplatek za uvedení skříňky do provozního stavu.

2) Žáci, kteří končí školní docházku
a) 1.-8. ročník (mimo 9. ročník)
žádáme rodiče žáků, kteří končí školní docházku (odchod na gymnázia, stěhování apod.), aby tuto skutečnost nahlásili e-mailem ekonom@zs-janskeho.cz, popř. dopisem – sdělením – nejpozději do 29.6.2017. Uveďte prosím i školu, na kterou žák přechází. Údaje jsou potřeba do matriky školy a pro objednání správného počtu učebnic a pomůcek pro další školní rok. Nezapomeňte též vypořádat všechny závazky a pohledávky vůči škole (vrácení učebnic, klíčku od skříňky / předání prázdné skříňky v čistém stavu, šj – čip atd.)

b) 9. ročník
nejpozději do 29.6.2017 musí být vypořádány všechny závazky a pohledávky vůči škole viz 2 a)